Skodsborg Strandvej 227, 2. 24., 2942 Skodsborg

Flot etværelsesejerlejlighed med panoramoaudsigt over Øresund

”Skodsborg Strandvej” er beliggende mellem skov og strand, hævet over Øresund med en vid udsigt fra Helsingborg i nord til Drogden fyr i syd. Ejerlejligheden er beliggende i det nu nedlagte Skodsborg Søbad og Kurhotel fra 1874.

Ejerlejligheden er beliggende på 2. sal og har den mest fantastiske 180 graders udsigt
over Øresund, til Hven og Sverige.

Når man træder ind i bygningen, fornemmer man ånden fra gamle dage.
Fra opgangen kommer man ind i en entré med skabsplads samt adgang til badeværelse med brus.

Lejlighedens 43 kvm er indrettet med åbent køkken og stue, hvor du har den skønneste panoramaudsigt over Øresund og ned til badestrand med badebro, som man nemt kommer ned til. Men pas på! Morgen- og aftenbadning kan være stærkt afhængighedsskabende.

Der er højt til loftet i lejligheden, og her har man fornuftigt udnyttet dette med en hems, der anvendes som soveplads. Der er adgang til hemsen via lem med stige ned i køkkenet eller en stige ned i stuen. Overalt i lejligheden er der stavparketgulve.
Skodsborg Strandvej er ”klemt inde” mellem Øresund mod Øst og mod Vest Bøllemosen og Jægersborg Hegn, der strækker sig sydover, og går over i Dyrehaven. Så mulighederne for gode vandre- og løbeture eller cykelture på mountainbiken er inden for meget kort afstand, så det er kun et spørgsmål om at begrænse sig. Ca. 100-200 meter inde i skoven er der bålplads med klatreplads.

Fra lejligheden er der gangsti til ”Kystbanen” ved Skodsborg Station, der kun ligger 600 meter væk. Er man mere til Cyklen, er der cykelsti langs banen, så man ikke behøver cykle på Strandvejen. Vælger man bilen, er der parkeringspladser til rådighed, væk fra Strandvejen.

Lejligheden er oplagt til forældrekøb eller som investeringsobjekt til udlejning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.