Ana, Værløse

Jeg har været meget tilfreds med salget af min bolig.
Jeg havde stor frihed som sælger i forhold til at planlægge og holde åbent hus arrangementer og fremvisninger.
Ejendomsmægler Jakob Munk Petersen var lyttende og troværdig. Han prissatte min bolig rigtigt fra start, og sørgede for at bistå i forhandlingsfasen med køberen.
Alt i alt et godt og effektivt forløb, hvor jeg fik værdi for pengene

Nikolaj, Skodsborg

Jeg valgte Ejendomsmægler Jakob Munk-Petersen som min ejendomsmægler på baggrund af et godt førstehåndsindtryk. Det holdt stik. Du får hvad du ser, når du møder Jakob. Du får ikke en masse tom salgssnak. Men fokus på bolden og ønsket om, at i en god handel er begge parter tilfredse.

Christel & Max. Værløse

Vi har været yderst tilfredse med valget af Jakob Munk-Petersen som vores ejendomsmægler.
Vi havde arrangeret møder med et par ejendomsmæglere, men valgte at gå med vores mavefornemmelse af mægler. Jakob gav en god præsentation af hvordan salget skulle foregå og gav en reel prissættelse af vores lejlighed.
Gennem hele salget var Jakob med os på sidelinjen og rådgav os i forhold til salget, han fulgte op på fremvisningerne og havde en tæt dialog med køberne i forhandlingsfasen.

Kim, Værløse

Er super tilfreds med ejendomsmægler Jakob Munk-Petersen og de muligheder han stiller til rådighed. Dernæst oplevede jeg en kæmpe hjælp og sparring med ejendomsmægler, Jakob Munk-Petersen som altid stod klar for at hjælpe.