Hvem er vi

Ejendomsmæglerfirmaet Jakob Munk-Petersen er det seriøse alternativ til de landsdækkende mæglerkæder. Vi er landsdækkende via vores adgang til www.boligsiden.dk
Vores varemærker er: Troværdighed, Tryghed og godt købmandskab
Troværdighed: Vi sætter altid en realistisk salgspris, og har kun fokus på at sælge netop DIN bolig. Vi har valgt at være frie af mæglerkæder og uafhængige af faste samarbejdsaftaler. Vi skal derfor hverken sælge forsikringer eller boliglån. Vi vil have tid og overskud til at sætte fokus på de ejendomme vi har til salg. 
Tryghed: Hos os har du den samme kontaktperson hele salget igennem. Vi har en oprigtig interesse i, at kabalen går op, så vi altid kan kigge både køber og sælger i øjnene. Vi kalder det: "Godt købmandskab".

Vi er naturligvis registrerede ejendomsmæglere, og har de nødvendige forsikringer der kræves for at drive ejendomsmæglerforretning. Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk


Vil du høre mere om, hvordan vi kan sælge din bolig, eller hjælpe dig med at finde dit næste hjem, så kontakt os for en gratis salgsvurdering.

Medarbejdere

Jakob Munk-Petersen

Ejendomsmægler

Kontakt mig her