ALTID LAVT SALÆR - ALTID HØJT ENGAGEMENT - ALTID PROFESSIONEL

Ejendomsmæglerfirmaet Jakob Munk-Petersen er det seriøse alternativ til de landsdækkende mæglerkæder. Vi er en fri og uafhængig ejendomsmæglervirksomhed med Furesø og Egedal Kommuner som vores primære områder, men vi formidler også boliger i Storkøbenhavn og Nordsjælland.
Jakob Munk-Petersen begyndte i ejendomsmæglerbranchen i 1996, og blev senere uddannet ejendomsmægler i 1999. Jakob har været boligmægler i de større ejendomsmæglerkæder samt været erhvervsmægler inden han i 2020 startede sin egen ejendomsmæglervirksomhed op.
Jakob er født og opvokset i Værløse, hvor han har boet indtil han i 2008 flyttede til Ganløse på grænsen til Kirke Værløse. Jakob har derfor et stort lokalkendskab i og omkring Furesø Kommune.

Vi er naturligvis registrerede ejendomsmæglere, og har de nødvendige forsikringer der kræves for at drive ejendomsmæglerforretning. Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk


Vil du høre mere om, hvordan vi kan sælge din bolig, eller hjælpe dig med at finde dit næste hjem, så kontakt os for en gratis salgsvurdering.

Medarbejdere

Jakob Munk-Petersen

Ejendomsmægler

Kontakt mig her